Algemene voorwaarden

 

Aangezien iedereen voor zijn plezier en rust op onze camping komt, willen we dat ook graag zo houden! Andere gasten horen geen overlast te hebben van mede kampeerders.

Het is daarom prettig wanneer iedereen nota neemt van onderstaande regeltjes. Kleine moeite, veel plezier voor iedereen.

Wanneer er klachten of geschillen ontstaan tussen gasten van de camping, en er ter beoordeling van de beheerder door wie dan ook regels niet worden nageleefd, kan de veroorzaker van de klachten van de camping worden verwijderd en verdere toegang tot het terrein worden ontzegd, zonder dat terugbetaling van reeds betaalde gelden zal plaatsvinden.

Bij Camping de Abelen recreëert u op eigen risico.

De campingbeheerder is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, aangebracht aan bezittingen van derden, ongeacht door wie veroorzaakt op de camping, en/of bij verlies, ongeval of diefstal van welke aard dan ook. Elke bezoeker van Camping de Abelen is zelf verantwoordelijk voor het hebben van een aansprakelijksheids-verzekering.

Receptie

Deze is dagelijks geopend op gezette tijden, hier kunt u zich aanmelden, een ijsje, fris of koffie kopen

Rust

Van 22.00 uur tot 07.00 uur geldt een absolute rust op de camping. Het hek is 's nachts dicht maar niet op slot, mocht u later terugkomen dan kunt u het hek openen en weer sluiten

Huisdieren

Huisdieren mogen alleen aangelijnd op het terrein. Het uitlaten dient uitsluitend buiten de camping te geschieden en de hondenbezitter moet altijd een schepje of een zakje bij zich dragen om uitwerpselen zelf op te ruimen! Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan!

BBQ

U bent vij om uw BBQ te gebruiken. Uitzondering: Bij extreme droogte wordt van tevoren bij de receptie d.m.v. een mededeling op het bord vermeld wanneer het NIET is toegestaan. Wees uitermate voorzichtig met vuur en gooi nooit een brandende lucifer of sigaret weg. Het aansteken van open vuur is ten alle tijden verboden anders als op de daarvoor aangewezen plek.

Douche

Douches werken bij ons op 50 ct munststukken indien u te weinig douchegeld heeft kunt u altijd wisselen bij de receptie wanneer deze geopend is.

Douchen duurt ongeveer 5 min.

Parkeren en overige vervoersmiddelen

Parkeer uw auto altijd op uw eigen plaats of buiten het hek van camping. De beheerder behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden het terrein voor voertuigen af te sluiten. Zowel voor bromfietsen als scooters geldt op de camping een algeheel rij verbod. Dit geldt niet als er sprake is een gehandicapten vervoermiddel.Van gasten die gebruik maken van motoren wordt verwacht dat ze op de camping stapvoets rijden (5 km/h) en herkenbaar zijn. (Dus helm af!)

*Gasten dienen buiten het hek te parkeren

Straalkachels

Omdat het elektriciteitsnetwerk op onze camping het niet toelaat is het gebruik van straalkacheltjes niet toegestaan. Wanneer de zekering van uw elektriciteit aansluiting uitslaat, wordt per keer € 2,50 in rekening gebracht. ’s Avonds na 22.00 uur € 5,00. (Wanneer het na 00.00 uur gebeurd moet u wachten tot de volgende ochtend.)

 Reserveren /  annuleren

Wij geven geen geld terug, mocht u willen annuleren dan zult u dit terug moeten vragen bij uw reisverzekering.

En dan dit nog:

 

Feesttent.

In deze tent kunt u even heerlijk een boekje lezen. Ook is er daar een pingpongtafel aanwezig.

Skelters, trekkers overig speelmateriaal

Bij ons zijn er voor de kinderen diverse skelters aanwezig, ook is er een zandbak en voor de kleintjes een klimrek met glijbaan. 

Het gebruik van de speeltoestellen en overig speelmateriaal op de camping is op eigen risico.

Zwembad.

Naast de camping gelegen is een gezellig openlucht zwembad. U kunt hier met korting gebruik van maken, het zwembad is geopend vanaf 1 mei tot 1 oktober onder goede weersomstandigheden. 

Logee en of bezoek

Bezoek of logees zijn natuurlijk van harte welkom. Bij aankomst moeten ze zich wel even melden bij de receptie. De ingeschreven gast is verantwoordelijk voor zijn/haar bezoek. Bezoekers dienen het terrein voor 23.00 uur weer te verlaten. Logees betalen het campingtarief.

Bij calamiteiten
Alarmnummer: Politie, brandweer of ambulance 112. Politie maar geen spoed 0900 – 8844
Huisartsenpost 0321-312244

EHBO koffer is in het receptiegebouw aanwezig

***Indien de beheerders niet aanwezig zijn, BEL EERST DE HULPDIENSTEN DAARNA de beheerders!