Algemene voorwaarden

Aangezien iedereen voor zijn plezier en rust op onze camping komt, willen we dat ook graag zo houden! Andere gasten horen geen overlast te hebben van mede kampeerders.
Het is daarom prettig wanneer iedereen nota neemt van onderstaande regeltjes. Kleine moeite, veel plezier voor iedereen.

Wanneer er klachten of geschillen ontstaan tussen gasten van de camping, en er ter beoordeling van de beheerder door wie dan ook regels niet worden nageleefd, kan de veroorzaker van de klachten van de camping worden verwijderd en verdere toegang tot het terrein worden ontzegd, zonder dat terugbetaling van reeds betaalde gelden zal plaatsvinden.

Bij Camping de Abelen recreëert u op eigen risico.

De campingbeheerder is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, aangebracht aan bezittingen van derden, ongeacht door wie veroorzaakt op de camping, en/of bij verlies, ongeval of diefstal van welke aard dan ook. Elke bezoeker van Camping de Abelen is zelf verantwoordelijk voor het hebben van een aansprakelijksheids-verzekering.

Van 23.00 uur tot 07.00 uur geldt een absolute rust op de camping. Muziek, muziekinstrumenten of andere geluidproducerende installaties mogen buiten uw standplaats niet hoorbaar zijn. Houd a.u.b rekening met anderen en slapende kinderen.
Huisdieren mogen alleen aangelijnd op het terrein. Het uitlaten dient uitsluitend buiten de camping te geschieden en de hondenbezitter moet altijd een schepje of een zakje bij zich dragen om uitwerpselen zelf op te ruimen! Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan!

U kunt gebruik maken van de Bbq op de camping. Uitzondering: Bij extreme droogte wordt van tevoren bij de receptie d.m.v. een mededeling op het bord vermeld wanneer het NIET is toegestaan. Wees uitermate voorzichtig met vuur en gooi nooit een brandende lucifer of sigaret weg. Het aansteken van open vuur is ten alle tijden verboden anders als op de daarvoor aangewezen plek.

Parkeer uw auto altijd op uw eigen plaats of buiten het hek van camping. De beheerder behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van reden het terrein voor voertuigen af te sluiten. Na 21:30 uur is het hek gesloten en mag er niet meer op de camping worden gereden. Één auto per plek is toegestaan. Extra auto’s, ook die van bezoekers dienen altijd buiten het hek geparkeerd te worden. Ook het parkeren op de grasstrook (berm) voor uw staanplaats, op de weg of op alle andere plaatsen anders dan uw eigen staanplaats is niet toegestaan.

Zowel voor bromfietsen als scooters geldt op de camping een algeheel rij verbod. Dit geldt niet als er sprake is een gehandicapten vervoermiddel.

Van gasten die gebruik maken van motoren wordt verwacht dat ze op de camping stapvoets rijden (5 km/h) en herkenbaar zijn. (Dus helm af!)

Omdat het elektriciteitsnetwerk op camping het niet toelaat is het gebruik van straalkacheltjes niet toegestaan. Wanneer de zekering van uw elektriciteit aansluiting uitslaat, wordt per keer € 2,50 in rekening gebracht. ’s Avonds na 22.00 uur € 5,00. (Wanneer het na 00.00 uur gebeurd moet u wachten tot de volgende ochtend.)

Roken op de camping? Liever niet. Misschien hebben uw directe buren er last van.

En dan dit nog:

Bezoek of logees zijn natuurlijk van harte welkom. Bij aankomst moeten ze zich wel even melden bij de receptie. De ingeschreven gast is verantwoordelijk voor zijn/haar bezoek. Bezoekers dienen het terrein voor 23.00 uur weer te verlaten. Logees betalen het campingtarief ad € 4.00 p.p.p.d. (Dit geldt ook voor koopgrond) 

Dames-, en herenfietsen mogen gratis gebruikt worden door campinggasten geef dit wel aan bij de receptie.

Het gebruik van de speeltoestellen op de camping is op eigen risico.

Alarmnummer: Politie, brandweer of ambulance 112. Politie maar geen spoed 0900 – 8844
Huisartsenpost 0321-312244