Omgeving

 1. Gelegen naast de camping ligt het openluchtzwembad van Swifterbant. U kunt hier tegen een gereduceerd tarief zwemmen. Geopend van mei tot 1 sept.
 2. Bent u gek op dieren, dan ligt er aan de andere kant van onze camping een gezellige kinderboerderij. Je kunt hier met de konijnen knuffelen, pony rijden (shetland pony) eieren kopen enz. 
 3. Voor de jeugd is Walibi een leuk uitje, evt kunt u tegen korting bij ons kaarten bestellen, mocht je hier gebruik van willen maken geef dit dan wel een paar dagen van tevoren aan, wij moeten de kaarten speciaal bestellen.
 4. Avontura is een binnenspeelparadijs voor peuters en kleuters, erg leuk vooral als het buiten niet zulk mooi weer is.
 5. Het dichtsbijzijnde strand is het Ketelbeach, deze ligt op 5 km rijden van de camping en ligt aan het Ketelmeer. 
 6. In de buurt is er ruim gelegenheid om te vissen, kanalen, vaarten en meren zijn in de directe omgeving aanwezig.
 7. Er zijn diverse leuke dorpen en stadjes in de omgeving aanwezig. De vestingstadjes Kampen en Elburg zijn op een klein half uurtje te bereiken, zeker de moeite waard, maar natuurlijk ook bij ons om de hoek ligt Urk waar u kunt genieten van het uitzicht over het IJsselmeer een visje kunt eten of misschien met de boot van Urk naar Medemblik.
 8. Orchideeën hoeve houd u van mooie bloemen, dan moet u zeker een bezoek brengen aan de Orchideeën hoeve gelegen in Luttelgeest. Deze subtropische binnentuin is het hele jaar te bezichtigen, U kunt hier genieten van de vlindertuin, natuurlijk de mooie Orchideeën maar ook de aapjes die er nog niet zo lang wonen. 
 9. Oostvaardersplassen kunt u vanuit de camping ook makkelijk bezoeken en degene die van fietsen houden, het natuurgebied ligt ongeveer 22 km van de camping.
 10. Bent u benieuwd waar nu de Echinaforce vandaan komt, ook de Vogeltuinen liggen niet ver van de camping.
 11. Verder ligt de plaats Swifterbant erg centraal, 1 uur rijden naar Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Apeldoorn etc.

 

Kortom genoeg te zien en te beleven in en rond Flevoland!

Mocht u meer willen weten wat u kunt bezichtigen in de polder klik dan op de volgende site: