Omgeving

 1. Zwembad de Abelen ligt op 100 meter vanaf de camping en is "alleen" een openluchtzwembad, niet zoals de oude site meld dat er ook een binnenzwembad bij zit. Het zwembad is open van 1 mei tot 1 september onder voorbehoud van weersomstandigheden. Ze gaan open bij 20 graden.

 2. Kinderboerderij de Bambihof in Swifterbant ligt aan de camping vast, erg leuk om te bezoeken, er staan 2 shetlanders die bereden mogen worden, daarnaast kun je er ook verse eieren kopen. De Bambihof heeft wel gepaste openingstijden en is dus niet de hele dag open.

 3. Walibi ligt op 23 km van de camping kortingskaarten zijn bij ons beschikbaar voor 2018 zijn alleen de tarieven nog niet bekend.

 4. Avontura is een binnenspeelparadijs voor peuters en kleuters, erg leuk vooral als het buiten niet zulk mooi weer is.

 5. Elburg is een vestingstad op een half uur rijden van de camping. Een leuk oud stadje met veel terrasjesen een leuke haven met oude botters. Elburg is gelegen aan het Veluwemeer, hier zijn veel strandjes te vinden.

 6. Hema, C&A, Blokker, Action etc. Dronten ligt 10 km vanaf de camping.
 7.  Of wat dacht u van de Oostvaardersplassen, een prachtig natuurgebied, zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen, ook voor de kinderen erg mooi. https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/oostvaardersplassen
 8. Het Belevenissenbos in Lelystad herbergt 40 hectare 'natuurlijk spelen'. Het bos en de toestellen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn talloze speelplekken, tientallen speelaanleidingen, kilometers aan routes en waterpartijen http://www.belevenissenbos.nl/
 1. Kampen is een oude vestingstad gelegen aan de IJssel. Kampen heeft een leuke winkelstraat en leuke restaurantjes. Daarnaast hebben ze in de maand augustus elke donderdag de Kamper uit-dagen, met braderie en allerlei activiteiten.


 2. Elburg is een vestingstad op een half uur rijden van de camping. Een leuk oud stadje met veel terrasjes en een leuke haven met oude botters. Elburg is gelegen aan het Veluwemeer, hier zijn veel strandjes te vinden
 3. Lelystad, ligt op ongeveer 14 km vanaf de camping en dus ook goed met de fiets te doen. Batavia-haven is zeker een bezoekje waard, en voor degenen die van winkelen houden is Batavia-stad de plaats waar je goedkoop aan merkkleding kan komen.

 4. Urk is een oud dorp aan het IJsselmeer, een leuke fietsroute langs het IJsselmeer maar met de auto kan natuurlijk ook. Urk is een voormalig eiland en huidige gemeente in Nederland. Met 20.342 inwoners op een oppervlakte van circa 11,54 km² is Urk qua oppervlakte de kleinste gemeente van de Nederlandse provincie Flevoland. Vanaf Urk worden diverse rondvaarten georganiseerd.

 5. Dronten, Swifterbant is georiënteerd aan Dronten, hier gaan veel mensen heen voor hun boodschappen er is een mooi vernieuwd centrum met diverse bekende winkels te vinden.

 6. Het Congrescentrum van Jehovah’s Getuigen ligt op 500 meter van de camping.